Anno Neinders

Over Anno Neinders

Anno Neinders is geboren in Enschede op 9 september 1971. Een heel tijd later is hij verhuisd naar Drouwenermond en daar woont hij op dit moment. Het is een familieman en heeft maar liefst 11 kinderen. Ook is hij getrouwd in 2000. Hij vindt dat er een betere wereld moet komen voor hemzelf, zijn elf kinderen en zijn naasten. Hij doet zijn best, maar hij weet dat hij hier weinig invloed op heeft.

In Enschede heeft Anno Neinders zijn vwo-diploma gehaald op het Ichtus College. Na zijn vwo is hij Hoger Economisch (HEAO) en Administratief onderwijs gaan studeren. Voor beide opleidingen heeft hij zijn diploma behaald. Echter stopte zijn schoolcarrière hier niet. Hij heeft een post HBO opleiding afgerond in 2001. Dit was de HOFAM controllersopleiding.

De werkervaring van Anno Neinders

Hij heeft een hele lange carrière gemaakt met veel werkervaring. Tijdens zijn lange carrière, heeft vele verschillende functies gehad binnen verschillende bedrijven. Zo was hij eerst Assistent Controller Bij Boekelo Folien. Ook was hij Assistent Controller bij de Twentse Kabelfabriek. Fanancial Controller was zijn functie bij United Springs, dit was zijn leukste uitdaging van zijn lange carrière. Bij Akzonobel was hij projectleider en Warehouse manager. Op dit moment is hij bij Northern Logistics algemeen directeur.

Ook heeft hij twee bedrijven opgezet. ANTE Beheer en Neinders Management & advies. Alle twee de bedrijven draaide vooral over projectmanagement in logistiek & bouw, adviseur voor financiële vraagstukken en ad interim controller. Hij heeft een veelzijdige carrière gehad en vele beroepen mogen beoefenen.  

Eén van zijn succesverhalen was het afronden van een maintenance turnover (onderhoudstop) van een zoutfabriek in Delfzijl. Met een team heeft hij een nieuwe zoutfabriek opgezet. Bij Northern is hij op dit moment bezig om de logistieke processen te optimaliseren

Hobby’s en interesses

Naast harde werken, sport hij ook het allerliefst. Het neemt helaas wel veel tijd in beslag. Hij wilt zich graag goed voelen en daarom sport hij heel vaak. De leukste sporten vindt hij hardlopen, fitnessen, volleybal en hardlopen. Ook vindt hij het fijn om te weten wat er in de wereld gebeurd. Hij leest op internet, journaal, nieuwsbrieven, forums en vakbladen om zo de laatste nieuwtjes. Ook vindt hij het leuk om te lezen en tijd te maken voor het gezin en vrienden.