IvCB – Opgericht door Kevin Zuidhof

Door zijn uitgebreide ervaring heeft Kevin Zuidhof veel signalen ontvangen van andere bedrijven over het gemis in goed advies op strategisch niveau over Public Affairs en Public Strategy. Hier wou hij graag op inspelen en dit heeft geleid tot de oprichting van het bedrijf IvCB in 2008. IvCB is een Public Affairs bureau wat zich richt om organisaties meer omzet te laten realiseren met stakeholdermanagement en Public Affairs.

 

Over IvCB

Het bedrijf richt zich op Public Affairs, stakeholdermanagement, Public Strategy en strategische communicatie. Organisaties kunnen bij IvCB advies krijgen in de te voren strategie richting politiek, media en maatschappij om hun doelen te behalen. Hiernaast kan het bedrijf er ook voor zorgen dat effectieve belangenbehartiging behaald wordt met duurzaam resultaat. IvCB zorgt ervoor dat er een positieve stap gezet wordt in positieversterking en autoriteit van haar klanten.

 

Elke medewerker van IvCB is lid van de Beroepsvereniging van Public Affairs, kortweg BVPA. Alle werkzaamheden die worden uitgevoerd door medewerkers zijn conform aan het Handvest van de BVPA.

 

Kernwaarden

IvCB neemt professionaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel en dit zijn de kernwaarden waar zij mee werken. Het bedrijf is transparant over wie ze zijn, wie hun klanten zijn en welke belangen daarbij meespelen. Elke klant bij IvCB kan er vanuit gaan dat er verantwoordelijk en adequaat wordt omgegaan met hun vertrouwelijk informatie door Kevin Zuidhof en zijn collega’s. Ten allen tijden is IvCB respectvol naar andere toe en naar wet- en regelgeving houden ze altijd rekening mee.

 

IvCB en Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof is bij IvCB managing director en op het gebied van Life Science & Gezondheidzorg expert. Hij adviseert op strategisch niveau vraagstukken van bedrijven op het gebied van Public Affairs, stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Strategy. Hiernaast is hij ook werkzaam in de thema’s ‘automotive’, ‘chemie’, ‘duurzaamheid’, ‘energie’, ‘financiële dienstverlening’ en ‘non-profit’.

 

Kevin Zuidhof heeft voor de oprichting van IvCB meerdere managementrollen vervuld in Public Affairs. Onder andere was hij werkzaam bij France Telecom, Orange en KPN. Voordat hij koos voor het bedrijfsleven was hij werkzaam bij de Nederlandse overheid.

 

Tussen 2002 en 2007 was Kevin Zuidhof voorzitter van de BVPA. Op het moment is hij ook bestuurslid van de Nationale Hoorstichting en is ook lid van Raad van Advies bij ZerOrigIndia Foundation. Kevin daarnaast ook lid geweest van de Adviescommissie Bijzondere Projecten van het Reumafonds.