Kevin Zuidhof

Over Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof is geboren in 1971 in Emmen. Op jongere leeftijd heeft hij verschillende leidinggevende functies weten te vervullen. Daarnaast heeft hij ook meerdere bedrijven opgericht. Kevin is de oprichter en directeur van onder andere Public Affairs bureau IvCB en het bedrijf Double Dutch Formats.

Hij is in 2003 getrouwd met zijn vrouw en zijn samen trotse ouders van twee kinderen.

 

Studie

Kevin Zuidhof heeft in zijn jeugd op twee basisscholen gezeten. GSG in Emmen en RSG in Roermond. Nadat hij zijn middelbareschooldiploma heeft behaald heeft hij twee universitaire studies afgerond. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft hij Bedrijfskunde gestudeerd. Naast zijn studie Bedrijfskunde heeft Kevin Zuidhof tevens de studie Duitslandstudies gevolgd en behaalde daarin zijn doctoraal.

 

Werkervaring

Na het behalen van zijn studies is Kevin Zuidhof meteen begonnen bij een onderzoekbureau. Daarna is hij diverse jaren in dienst geweest bij de overheid. In zijn verdere loopbaan heeft hij verschillende functies vervuld in het bedrijfsleven. Hij heeft onder andere de functie plv. Directeur Corporate Communications bij KPN bekleed. In de periode heeft Kevin veel ervaring kunnen opdoen, dit leidde weer tot het idee dat hij ondernemer wilde worden. Zijn werkzaamheden bij de Nederlandse overheid heeft hem ruime ervaring laten opdoen in Public Affairs. De wens van Kevin om ondernemer te worden en zijn ervaring die hij had opgedaan door de jaren heen, met name die van Public Affairs heeft geleid tot het begin van IvCB. Het bedrijf is gespecialiseerd in de gebieden Public Affairs, strategische communicatie, Public Strategy en stakeholdermanagement. Op het moment heeft het bedrijf sterke internationale banden tot haar beschikking. Dit komt door het feit dat IvCB Gold Affilite partner is van het beursgenoteerde FTI Consulting met vestigingen in onder andere Brussel, Berlijn, Londen en New York.

 

Overwinningen, teleurstelling en prijzen

Kevin Zuidhof heeft een goed aantal overwinningen behaald door zijn ruime werkervaring. Net als iedereen heeft hij ook teleurstellingen moeten verwerken. Toen hij werkzaam was bij KPN heeft hij getracht om meermaals vernieuwingen aan te brengen, hij kreeg alleen hier niet altijd de ruimte voor. Dit zorgde ervoor dat hij het bedrijf uiteindelijk de rug heeft toegekeerd..

Op jongere leeftijd heeft Kevin al leidinggevende functies mogen vervullen, prestaties waar hij trots op terug kan kijken. Naast de hoge functies heeft hij ook verschillende bedrijven en initiatieven opgezet. Kevin is bij BVPA erelid en heeft in de categorie ‘Maatschappij’ de Sponser Award gewonnen.